Magento 1 end of life 2020

image/svg+xml
AUTEUR: Tom van der Horst
CATEGORIE:

Magento 1.x end of life 2020

April 2020 Stopt magento 1 definitief. Vanaf dat moment krijg je geen updates meer. Dat is slecht nieuws want vanaf dat moment zullen de gaten niet meer gedicht worden en zullen hackers steeds eenvoudiger toegang tot je klantdata hebben. Het is dus zaak snel met Magento 1.x te stoppen, maar wat dan nu? Is Magento 2.x de logische stap of is dit het een mooi moment voor herbezinning?

Overstappen naar Magento 2.x?

Overstappen naar Magento 2.x is een net zo grote stap als overstappen naar willekeurig welk ander webshop platform. Dat komt omdat Magento 2.x in niets dezelfde code als Magento 1.x heeft. De code van Magento 1.x is volledig overboord gegooid.

Het goede nieuws daarvan is dat de oude fouten er uit zijn. Het slechte nieuws is dat alle plugins uit je oude shop niet meer werken en dat het weer vol kan zitten met kinderziektes en daarbij is het maar de vraag of die plugins die jij nodig hebt ooit weer terug zullen komen.

Replatform je webshop met behoud van uiterlijk

Hoe dan ook zul je met je webshop van platform moeten veranderen. Is dit dan ook het moment om het uiterlijk en de werking van je shop aan te pakken? Vaak niet! Als je webwinkel goed draait en omzet maakt, is het verstandig om te zorgen dat je klanten zo min mogelijk van de veranderingen merken. Elke verandering aan het uiterlijk en de werking kan er voor zorgen dat ze gaan afhaken. En dat wil je niet!

Webshop migratie aandachtspunten?

Een shop moet vooral altijd werken en soepel, snel en veilig werken. Daarom leveren wij standaard pro-actief beheer bij een webshop. Als er problemen dreigen op te treden, dan zien we dat vaak al van te voren en kunnen we de storing voorkomen.

Conversie en seo dashboard

Een shop die betrouwbaar, snel en altijd beschikbaar is, is echter niet genoeg. Een webshop moet zorgen dat je producten verkocht worden. Daarom leveren wij met een regelmaat een zeer volledig dashboard dat je helpt je vindbaarheid en conversie te optimaliseren. Je zult zien dat eerst het aantal bezoekers en daarna je omzet omhoog zal gaan.

magento replatforming tagcloud

  • magento

  • SEO dashboard

  • ecommerce

  • webshop replatforming

  • webwinkel migratie

Informatie over Migratie vanaf Magento 1.x